Kookboek met gemakkelijk te volgen recepten zonder poespas voor de beginnende of gevorderde slowcooker kok. Dit smakelijke boek zonder poespas zal ook jou ongetwijfeld aan het koken zetten.
Clare Andrews kreeg in coronatijd een airfryer cadeau. Nieuwsgierig naar wat ze er naast frietjes nog meer mee kon maken, begon ze te experimenteren. Ze deelde haar snelle, lekkere recepten op Instagram en had al snel een trouwe groep volgers. Haar boek werd een instant succes en Sunday Times-bestseller.
Jeroen Hazebroek is een houtskool-professional met meer dan 30 jaar grill-ervaring. Hij geeft bbq-les aan particulieren en professionals. Samen hebben Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas 9 barbecueboeken geschreven.
Leonard Elenbaas kan overal op koken met vuur en passie, al is het een gat in de grond. Leonard is een
Jeroen Hazebroek (Author) Jeroen Hazebroek is een houtskool-professional met meer dan 30 jaar grill-ervaring. Hij geeft bbq-les aan particulieren en professionals.
Leonard Elenbaas (Author) Leonard Elenbaas kan overal op koken met vuur en passie, al is het een gat in de grond. Leonard is een meester in het maken
Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met 'Het slowcookerboek'. Als oprichter van het superpopulaire platform OhMyFoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Ook met een slowcooker, die je heel
Jeroen Hazebroek (Author) Jeroen Hazebroek is een houtskool-professional met meer dan 30 jaar grill-ervaring. Hij geeft bbq-les aan particulieren en professionals.
Leonard Elenbaas (Author) Leonard Elenbaas kan overal op koken met vuur en passie, al is het een gat in de grond. Leonard is een meester in het maken
Een dineetje geven is niet heel moeilijk, maar hoe host je een spectaculair
eetfeestje waar mensen nog jaren over praten?
In dit boek vind je meer dan 40 heerlijke recepten voor shared dining zoals cocktails, artisjokken met anchoïade en paddenstoelenpaté met truffel. Inclusief styling- en gesprekstips.
Jouw avond kan niet meer stuk! Door: Anya
In 2011 was ik één van de winnaars van de World Gourmand Cookbook Awards met mijn kookboekje Rita’s Diner Idee, waarin ik 52 complete eenvoudige menu’s heb beschreven. Het boekje werd uitgeroepen tot “meest eenvoudige kookboek ter wereld”.
Daarna volgden in 2012 Rita’s kinderkookboek Koken is een feest, in 2015 Het
Kookboek met gemakkelijk te volgen recepten zonder poespas voor de beginnende of gevorderde slowcooker kok. Dit smakelijke boek zonder poespas zal ook jou ongetwijfeld aan het koken zetten.
We gaan je niet vervelen over de persoon Rinus Delissen, die zo brutaal is om dit boek zomaar te schrijven. je kunt hem zelfs bekijken op zijn eigen YouTube kanaal waar hij fanatiek veel gerechten bereidt in zijn slowcookers en alsof dat al niet teveel van je gevraagd is, sluit
Welkom in een heerlijke wereld van veganistische hapjes. Van gezond tot chique, van on-the-go-ontbijt ideeën tot desserts, dit boek bevat zoete hapjes en hartige traktaties voor iedereen. Maar een paar minuten om een snelle hap voor te bereiden? Deze smakelijke recepten helpen je op weg.
Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je een kip niet in
Clare Andrews kreeg in coronatijd een airfryer cadeau. Nieuwsgierig naar wat ze er naast frietjes nog meer mee kon maken, begon ze te experimenteren. Ze deelde haar snelle, lekkere recepten op Instagram en had al snel een trouwe groep volgers. Haar boek werd een instant succes en Sunday Times-bestseller.
Modernist Bread places the latest scientific research and state-of-the-art applications into the hands of anyone searching for answers about bread making. Spanning over 2,600 pages, this is the largest, most comprehensive book ever written about bread